Current Role
  • Lid Raad van Bestuur
Experience
  • Sinds 2015 is Marylou werkzaam als algemeen directeur voor Europa van The Philanthropy Workshop (TPW), een netwerk van 450 filantropen die zich inzetten voor het versnellen van de impact op sociale vraagstukken. Ze richt zich op het laten groeien van het TPW-netwerk binnen het Verenigd Koninkrijk & Europa, evenals het leiden van regionale partnerschappen & investeringen.
  • Voordat ze bij TPW aan de slag ging, was Marylou hoofd van het CFO-kantoor bij de 
    British Council, waar ze zich richtte op programma's op het gebied van wereldwijde gezondheid, veiligheid en onderwijs.
  • She previously worked on leading grassroots NGOs in Zambia and India, focused on education, health and livelihoods at the community level, and previously with Amref UK on maternal health programmes.    Voorheen stond zij aan de leiding van grassroots NGO's in Zambia en India, gericht op onderwijs, gezondheid en levensonderhoud op gemeenschapsniveau, en voordien bij Amref UK aan gezondheidsprogramma's voor moeders.
  • Marylou doorliep twee communicatiestages bij de Europese Unie en blijft zich inzetten voor transparantie voor een beter begrip en het opbouwen van samenwerking.
Personal Insight

Marylou houdt ervan om in de buitenlucht te zijn, en is onlangs begonnen met rolschaatsen, langlaufen en solo kamperen. Ze is een fervent hardloopster, een tuinierster en houdt van knutselen ter ontspanning.