Introduction
Introduction

Sergei is een advocaat met aanzienlijke nationale en internationale ervaring op het gebied van hoogwaardige, complexe geschillenbeslechting (ADR) en civiele proceservaring, en is bevoegd in Engeland en Wales.

Sergei heeft voor internationale advocatenkantoren, waaronder Dentons en Eversheds, in de privépraktijk gewerkt, evenals voor wereldwijde financiers van rechtszaken, waaronder Burford Capital (VK). Meest recentelijk is Sergei de directeur van het adviesbureau Pure Equitas (International) Consultancy LLC dat toegang tot de rechter biedt. Hij is betrokken geweest bij enkele van de meest toonaangevende zaken in de sector met een wereldwijd bereik. Hij heeft zijn ervaring in de sectoren van de particuliere praktijk, procesfinanciering en verzekeringen effectief toegepast, en heeft deze waardevolle kennis en inzichten samengebracht in het beheer van proces- en arbitragerisico's door een  innovatieve, vooruitdenkende, en oplossingsgerichte aanpak te hanteren.

Sergei is gevraagd om zijn gespecialiseerde kennis en vaardigheden in te zetten als getuige-deskundige, en hij heeft ook een belangrijke rol gespeeld bij de ontwikkeling van toonaangevende, op maat gemaakte AI-algoritmetechnologie op eigen gestructureerde dataplatforms uit publieke en private bronnen voor risicobeoordelings en beheersdoeleinden in relevante sectoren.